OpenStreetMap

Stadsnet Brugge deel 3

Posted by peeweeke on 12 October 2012 in Dutch (Nederlands)

Na een halve dag heen en weer te zijn gevoerd door stadsbussen 3, 17, 4, 15, 16, 25 en 1 was het tijd voor een stevige pint. Gedurende de volgende week al die GPS-stromen te hebben verwerkt.

Was het een week geleden terug tijd om terug de busroutes te volgen. Hou dus Brugge in het oog. Want lijnen 13, 7, 14, 5, 6 en 9 zijn aan beide kanten gelogd. Daarna was 11, 10, 23 aan de beurt. Omdat deze mijn vorige werk overlappen zijn die slechts gedeeltelijk gelogd.

Ben nu bezig die batch aan het verwerken op de tonen van de Irish Pub Radio (het bier denk ik er bij deze keer ...)

De aandachtige lezer heeft zeker al de afwezige opgemerkt ... inderdaad lijn 2 staat niet in het lijstje. Om de een of andere duistere reden zit die in een ander werkrooster. Maar wees gerust ... lijn 2 is intussen ook al gelogd, moeilijk was dat niet, ik heb daar 25j gewoond :)

Toekomstplannen:

Al mijn bewerkingen ten zien binnensijpelen op openbusmap.org en natuurlijk ook op de wiki-pagina gaat me al voldoende voldoening geven voor een tijdje. West-Vlaanderen is THERE, althans Brugge staat er ...

Een van de volgende weken ben ik van plan om lijn 45 (de nieuwe lijn die Brugge met Zeebrugge verbind) en helemaal op het eind van de kusttram in De Panne is er aansluiting met de DKBus die naar Duinkerke rijdt. Misschien moet ik daar eens een daguitstap van maken. De taak wordt ietsje complexer daar er nog geen objecten zijn ... nergens bushaltes te bespeuren.

I'll keep you informed!

Comment from zors1843 on 13 October 2012 at 06:01

In korte tijd heb je al heel wat werk verzet :

http://hdyc.neis-one.org/?peeweeke

Proficiat !

Georges

Comment from Sanderd17 on 13 October 2012 at 09:26

Bedankt voor je bijdragen.

Bussen mappen vind ik iets heel duur (ik heb geen abo) en ook tijd rovend. Ik heb dan ook nog maar enkele routes gedaan. Maar het is goed die op de kaart te zien.

Groeten, Sander

Comment from Bbase on 16 October 2012 at 13:20

Beste Peeweeke,

Proficiat met je inspanningen om Groot-Brugge op openbusmap te krijgen. Wat betreft Duinkerke: als het je zou interesseren, ik heb hier een grensoverschrijdende buskaart van West-Vlaanderen en Noord-Frankrijk liggen. De stadslijnen van DK'bus staan erop. De kaart dateert van 2007, maar een herwerking is in voorbereiding.

Login to leave a comment