OpenStreetMap

Kossuth tér építkezés

Posted by hunsly on 6 June 2013 in Hungarian (Magyar)

Kossuth Lajos tér építkezési térképe. Elkészülte után újratérképezésre szorul. Lehet hogy most elcsúfítottam, de ezzel jár. :) Aki tudja nyugodtan bővítheti, nem 100%-os a feltérképezettsége. Pl megy egy gyalogút Nagy Imre emlékmű felől a könyvtár fele, de nem tudom pontosan hol landol.

Kicsit más téma: Eszembe jutott árvízzel kapcsolatosan a térképezés. Vajon van lehetőség ezzel kapcsolatban az OSM-ben? Pl árterületek felrajzolása, állandóan frissülő adatok (gátak, egyéb csomópontok, buzgárok, stb). Vagy inkább OSM-en kívül érdemes ezt kezelni? Egyáltalán használnák? Szóval felvetődtek bennem ilyen kérdések.

Location: Lipótváros, V. kerület, Budapest, Közép-Magyarország, Magyarország

Comment from kempelen on 6 June 2013 at 22:07

Szép. Én is bontottam egy szállodát egy fél éve (volt-Volga), az is most ilyen. Ott szépen halad az új építkezés, bár még nem tudom miről fogom felrajzolni.

Árterületet én nem rajzolnék, elég nekem olyanokat, ami 1 hónap múlva is még hasznos lesz, meg 5 év múlva is. Arra inkább egy célszolgáltatás kell, mint pl a jószolgálat, szerintem. (Olyan ár meg remélhetőleg nem lesz, ami olyan tartós eredményekkel jár, mint amit megrajzoltak OSM-ben messze innen :-( ...)

Login to leave a comment