OpenStreetMap

Discussion

Comment from mboeringa on 3 February 2019 at 20:07

Het zou helpen als je een directe link naar de objecten post, b.v. door simpelweg de link in de adresbalk van de browser, waarin de coördinaten zijn opgenomen van het zichtbare gebied, te kopiëren.

Nog beter is even voor “Kaartgegevens” te kiezen uit het “Kaartlagen” menu, het juiste object uit de brij van blauwe objectlijnen te selecteren die dan verschijnen (daarvoor moet je overigens wel inzoomen), en dan “Kaartgegevens” optie weer uit te vinken. Je hebt dan alleen nog het geselecteerde object in beeld, en de adresbalk van je browser geeft dan de directe link naar object en plaats.

Comment from mboeringa on 3 February 2019 at 21:13

Zo kijkend naar de link die je mij had gestuurd, en de luchtfotobeelden openend in iD, snap ik wel een beetje waarom de paden niet zijn verbonden, ze eindigen bij een soort van grasveld. Er is wel eens meer discussie hier op OSM of je dan de paden moet verbinden.

Ik zou het hier overigens wel gewoon doen, omdat de paden al erg vaag zijn in dit gebied als je de luchtfoto’s bekijkt.

Verder lijkt mij, dat iemand die in de buurt woont, eens het gebied echt goed zou moeten verkennen. Er liggen waarschijnlijk nog meer paden, zo aan de oude 3DShape import en luchtfoto’s te zien. Aan de ligging van het een en ander mag nog wel flink wat gebeuren. Die 3DShape import laat altijd mijn handen jeuken, maar je kan op veel plekken wel bezig blijven dan…

Log in to leave a comment