OpenStreetMap

Lassacskán...

Posted by HVGY on 29 December 2019 in Hungarian (Magyar)

Az elmúlt években kiderült, hogy igen.igen ritkán tudok kicsit szerkesztgetni az OSM-ben, de azért nem engedtem el. * Hatvan épületeinek egy része általam került rögzítésre armcharmapperként, * illetve a JOSM magyarításhoz is hozzájárultam pár ezer fordítással. * Olyan helyeken, ahol szeméyesen tudom, hogy valami nem pont úgy van, azokat alkalomadtán szoktam javítgatni. * Használtam egy jó ideig az OSMAND-ot is, de valahogy nem volt az igazi. most már egy ideje nem volt a kezem közt, biztosan sokat fejlődött, ez lesz a következő, hogy azt előveszem és beüzemelem a telómra újra. Remélem ad országos offline térképet…vagy kézzel alá tudom gyógyítani.

Comment from kempelen on 31 December 2019 at 09:25

Van az OsmAndban offline országos térkép, fel is ajánlja letöltésre máris a telepítés után. Ráadásul karácsonykor féláron szokott lenni a program ha fizetőset használod. (Nem néztem idén van-e akció, de mintha lenne, 1500 Ft-ot ír a Play website.)

Sajnos most épp átmenetileg megállt a Mapbox műholdkép, így nehézkesebb rajzolni, de szerintem sokat halad a térkép is folyamatosan. POI-kat importálunk listákból, utcanév ellenőrzéseket fejlesztünk, meg hasonlók.

Hátha ismét rajzolni is lesz kedved, jól jön a segítség! :)

Login to leave a comment