OpenStreetMap

Diary Entries in Albanian

Recent diary entries

Kartografia në Shqipëri - një kënaqësi e madhe

Posted by saul-goodman on 4 April 2021 in Albanian (Shqip).

Harta në Shqipëri është ende e pasaktë në shumë vende. Për fat të keq, imazhi satelitor është i vështirë për t’u njohur. Në vend, shtëpitë, rrugët e poshtër mungojnë.

Shumë peizazhe janë të pasakta dhe shumë të përafërta. Me një ofensivë kartë unë qëndroj për saktësi - në Tiranë dhe në lindje të Cerrik pranë Elbasanit.

Carene në Shqipëri - është ende shumë për të bërë dhe bën shumë argëtim!

Location: Sauk, Njësia Bashkiake Nr. 2, Tiranë, Bashkia Tiranë, Qarku i Tiranës, Shqipëria qendrore, 1001-1028, Shqipëria

Hedhja e Green Coast

Posted by Elton Kadriu on 7 September 2020 in Albanian (Shqip).

Harta e plote

##Lagje Alt text

Numrat e Banesave

Posted by Elton Kadriu on 7 September 2020 in Albanian (Shqip).

Kjo eshte dicka madhore, qe nuk mund te behet vetem nga une. Te gjithe mund te marrin rol ne komunitet per te emertuar lagjen ku banon….

Emertimi i Sakte i Rrugeve

Posted by Elton Kadriu on 7 September 2020 in Albanian (Shqip).

Misioni me i veshtire por jo i pamundur . Nese te gjithe perpiqemi, do te bejme maksimumin qe ta largojme informalitetin.

Linjat e Autobuzeve

Posted by Elton Kadriu on 7 September 2020 in Albanian (Shqip).

Duke hedhur cdo linje , ofron edhe mundesine per te gjitha linjat qe te levizin sipas ketij plani.

Korsite e Bicikletave

Posted by Elton Kadriu on 7 September 2020 in Albanian (Shqip).

Misioni im per ti hedhur te gjitha korsite e bicikletave ne Tirane

First Edit

Posted by Anxhelo Lushka on 23 March 2016 in Albanian (Shqip).

Today I edited my first locations on the map,to be exact in Fier,Albania and I am planning to be active and help the community in creating the best available maps.

Location: Njësia Bashkiake Nr. 2, Tiranë, Bashkia Tiranë, Qarku i Tiranës, Shqipëria qendrore, 1001-1028, Shqipëria

Prova

Posted by Artanv on 13 July 2010 in Albanian (Shqip).

Prova

Location: Varosht, Ferizaj, Komuna e Ferizajit, 27000, Kosovo