OpenStreetMap

efemm

Mapper since: June 09, 2014

Név: Fehérvári Máté. Elérhetőség: efemm@hotmail.com, +36 30 2842730, skype:efemm1973. Civilben informatikus, rendszergazda. 2014. június 9-e óta szerkesztek itt az OSM-en. Tapasztalatom a teljesítménytúrákról van, mivel a Teljesítménytúra Naptárat állítom össze pár éve, illetve a TTT honlapot. Turistajelzést szoktam rendszeresen festeni a Bakonyban, a Budai-hegységben (Normafa környéke) és Székesfehérváron. MTSZ bronz jelvényes túravezető vagyok, több, mint 25 éve teljesítménytúrázom, előtte tájfutottam. Teljesítménytúrák közül a következőket főrendezem: Cuha, Bakonyi Mikulás, Sárpentele, Mesztegnyő-Kak, Kaszó, Almamellék, Csiszta. A tájegységek közül leginkább a következőket ismerem alaposabban: Bakony, Budai-hegység. Az MTSZ honlapjára én vittem fel 2010-2012-ben az Észak-Dunántúl megyéinek turistaút nyilvántartását. A térképszerkesztésből inkább a túrázáshoz közelebb eső információk érdekelnek (majd), továbbá teljesítménytúrák itinereihez (szabadon) használható, testre szabható kimenetek készítése.

TuHu jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat: Ezennel hozzájárulok, hogy az általam felküldött GPS trace-eket a turistautak.hu (*) közössége (MGKE), vagy bárki más átvegye, azokat tárolja és a saját felhasználási feltételeinek megfelelően, bármilyen célból feldolgozza. (Public Domain) Amennyiben a trace-ekből személyes adat (természetes személyhez közvetlenül köthető adat) visszanyerése vagy kezelése történne, azt a mindenkor hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően kell megtenni! Ezen nyilatkozat nem befolyásolja a trace-ek OSM-en keresztüli egyéb feltételeit, és nem biztosít kizárólagos használatot.

  • Először nézd meg, hogy nincs-e már berajzolva, mert a legtöbb track-em Padler-rel közös, a TUHU-n volt fenn előbb, és utána került át az OSM-re. A saját track-ek többségét Padler valószínűleg már berajzolta a turistautak.hu-ra.