OpenStreetMap

Marku Juban

Mapper since: August 11, 2013

Bar-Restorant-Marku (Juban) Ka një përvojë të konsoliduar në sektorin e rerstoracionit, në të cilin opëron që nga viti 2001. Profesionalizmi dhe përvoja e jonë vihen në dispozicionin tuaj.

Që nga 2001 pran jush me një shërbim e kualitet përher e në rritje.

Bar-Restorant-Marku (Juban) Së bashku gjithmon e më mirë!