OpenStreetMap

Jkos

Mapper since: December 01, 2008

I've lived in Kosovo since 2002 and in Gjilan since 2004. I enjoy mapping my adopted city.

Kam banuar në Kosovë prej 2002-it dhe në Gjilan prej 2004-it. Unë marrem me hartimin e qytetin tim të adoptuar.