OpenStreetMap

sba-dk's Diary Comments

Diary Comments added by sba-dk

Post When Comment
Vandreruter almost 11 years ago

Se nu begynder tingene at rykke. Tak for henvisningen til hiking-kortet. Det var lidt af en åbenbaring, selv om der mangler en masse arbejde i Danmark. Det kigger jeg på. Det er efterhånden gået op for mig, hvorfor disse ruter skal oprettes som Relations.
Efter at du har oprettet relationen Gendarmstien er det jo ikke meget, der mangler, så det vil jeg prøve at fylde ud.

Vandreruter almost 11 years ago

Godt ord igen, jeg prøvede at følge alle relationerne på kort-siden, og det var åbenbart ikke den rigtige måde. Jeg ikke vant til at arbejde i et miljø, hvor man bare ændrer andres arbejde, men jeg har hele gps-sporet til Gendarmstien, og så skal der vel "bare" uploades det, der mangler, og så oprettes en relation. Det må jeg lige se om jeg kan finde ud af.

Jeg har nu surfet noget mere, og det jeg mangler er egentlig en side i stil med OpenCycleMap.org, hvor man kan se alle vandreruterne. Jeg kan se, at du nu har sat "Alssundstien" ind på WikiProject Denmark Walking Routes, men den side er vel mest beregnet på OSM-brugere. Ved du i øvrigt hvem der vedligeholder den side, eller skal jeg bare gå i gang, fx med oversættelse, lister over stier, etc. ?

Vandreruter almost 11 years ago

Det ser da fint ud, og jeg kan også se i Potlatch, at der er oprettet en relation, så nu mangler der kun stykket til Sottrupskov.
Men hvad gør den alm. bruger ?? Han kan jo ikke se relationerne, og når stien ikke har noget navn, så kan man jo heller ikke søge. Jeg kan heller ikke finde Fiskbæk stien i Gråsten. Det samme gælder vel for alle vandreruter (turforslag), som er beskrevet i folderne fra Sønderborg Kommune.
Så nævner du Gendarmstien, og der er et stykke arbejde endnu. Hvis jeg søger efter Gendarmstien, og vælger "Gendarmstien, Tørsbøl, Danmark", så vises en sti ved Fjordvejen. Den sti bruges af Gendarmstien, men i virkeligheden har den ikke noget navn. I øvrigt bruges den samme sti af "Fjernvandrevej E6" og af "Klosterruten".
Jeg har gps-spor for alle beskrevne vandreture i Sønderjylland, men jeg savner nogle definitioner.