OpenStreetMap

hunsly's Diary Comments

Diary Comments added by hunsly

Post When Comment
Valóban ferde épületek Budapesten over 8 years ago

Rajta vagyok az ügyön, izgulhattok! :D

Gyömrői út , határút, Köki over 8 years ago

OSMTrackerrel kényelmes lenne mert, ha akarnék más objektumokat is felvehetnék közben (POI, hang- vagy szöveges megjegyzés). Igazából csak ennyi hibája van. :)

Mióta szerkesztem? over 8 years ago

http://hdyc.neis-one.org/?hunsly

Your first Node, created May 23rd, 2007

Nálam nincs semmi csel. :D Idén márt növekedett a szerkesztésim mennyisége az előző évhez képest.:) Remélem a következő évben erre is ráalkudhatok. :)

OSMI mánia over 9 years ago

Én csak addig csinálom amíg van hozzá kedvem. :D Elvégre csak hobbi. :)

OSMI mánia over 9 years ago

Következő OSMI hibákat javítom:

Amúgy csak Dunántúllal foglalkozom. Ha végeztem, akkor talán elkezdem a CLC adatok segítségével bővíteni a területfunkciókat. Bár nem világos még hogy érdemes jelölni a területeket geometriailag. Kérdés hogy érdemes e minden egyes kis “fapamacsot” inner kapcsolatba tenni az őt befoglaló multipolygonba. Na de sok kis kérdés van ezzel kapcsolatosan még. ;)

"Új licenc" értesítés - II. fázis almost 11 years ago

Elméletileg lefuttattam már egy eltávolítást. De ezek szerint nem volt hatásos. vagy nem fejeztem be? Majd megcsinálom még egyszer.

Potlatch 2 over 11 years ago

Thank you. I'm going to be reported.

Potlatch 2 over 11 years ago

He writes this: "An unexpected error occurred, probably due to a bug in Potlatch 2. Do you want to retry? (The server said: Precondition failed: Cannot create way: data is invalid.)"

My job so I can not upload. :(

Josm over 11 years ago

Már észrevettem. :) JOSM-el a nagyobb munkákat szoktam elvégezni. :D

Josm over 11 years ago

Eddig mivel szerkesztettél?

Tárhely about 12 years ago

Kérem töröljék a reklámot, mert spamnek minősül. Ha nem segíteni nem akarnak a projektben, akkor legalább ne hátráltassanak. Köszönöm.

Hiányzó Települések over 12 years ago

Frankó. :) Mostanság sok de majd ha több időm lesz, lehet. Láttam ott még pár dolgot a tárhelyeden. Amúgy gondolkodom én is valami menetrendes dologban. Sok időbe telne az ötletem megvalósítása, viszont nagyon megérné szerintem.

mai fordítgatás over 12 years ago

Én nem találtam egyenlőre semmi kivetni valót. Ha van rá lehetőség, akkor a leírásban egy pár szavas vastagbetűs nevet adj meg, ahogy a szerkesztéseimnél is láthatod. Szerintem hasznos, mert valamit két szóval is le lehet írni, és így nem kell átbogarászni egy hosszabb leírást.