OpenStreetMap

Sisustussuunnittelija

Mapper since: April 03, 2017

Sisustussuunnittelu on meidän intohimo. Chilli Sisustus toteuttaa toiveesi pienestä muutoksesta vaikka isompaan koko kodin muutokseen. Lämmöllä ja sydämellä persoonallisuutesi näköistä ja oloista sisustussuunnittelija -palvelua koteihin ja myöskin vapaa-ajan asuntoihin.

Aidolla vuorovaikutuksella ja läsnäololla saadaan onnistunut lopputulos. - keittiö- ja kylpyhuonesuunnittelu ja kiintokalusteet - pintojen värit ja materiaalit - valaistuksen suunnittelu ja hankinnat - tekstiilien valinnat esim. verhot - kalusteiden sijoittelut ja hankinnat - vihersisustuksen ratkaisut ja hankinnat - kodin kohennukset mm. tavarapaljous - kodin esteettömyys asiat ja tuotteiden hankinnat

Anna luonnon tulla kotiisi. Kotia voidaan piristää mm. maalatuilla pinnoilla, kasveilla, tekstiileillä tai kivoilla esineillä. Hyvinkin pienillä asioilla saadaan uutta ilmettä ja kotoisuutta. Vuoden trendiväriksi 2017 Pantone on valinnut vihreän, sävyn nimi on greenery. Vihreä väri kuvaa energisyyttä ja kasvua sekä antaa mielenrauhaa kiireen keskelle.