OpenStreetMap

hunsly has commented on the following diary entries

Post When Comment
Valóban ferde épületek Budapesten over 4 years ago

Rajta vagyok az ügyön, izgulhattok! :D

Gyömrői út , határút, Köki over 4 years ago

OSMTrackerrel kényelmes lenne mert, ha akarnék más objektumokat is felvehetnék közben (POI, hang- vagy szöveges megjegyzés). Igazából csak ennyi hibája van. :)

Mióta szerkesztem? over 4 years ago

http://hdyc.neis-one.org/?hunsly

Your first Node, created May 23rd, 2007

Nálam nincs semmi csel. :D Idén márt növekedett a szerkesztésim mennyisége az előző évhez képest.:) Remélem a következő évben erre is ráalkudhatok. :)

OSMI mánia over 5 years ago

Én csak addig csinálom amíg van hozzá kedvem. :D Elvégre csak hobbi. :)

OSMI mánia over 5 years ago

Következő OSMI hibákat javítom:

Amúgy csak Dunántúllal foglalkozom. Ha végeztem, akkor talán elkezdem a CLC adatok segítségével bővíteni a területfunkciókat. Bár nem világos még hogy érdemes jelölni a területeket geometriailag. Kérdés hogy érdemes e minden egyes kis "fapamacsot" inner kapcsolatba tenni az őt befoglaló multipolygonba. Na de sok kis kérdés van ezzel kapcsolatosan még. ;)

"Új licenc" értesítés - II. fázis over 6 years ago

Elméletileg lefuttattam már egy eltávolítást. De ezek szerint nem volt hatásos. vagy nem fejeztem be? Majd megcsinálom még egyszer.

Potlatch 2 over 7 years ago

Thank you. I'm going to be reported.

Potlatch 2 over 7 years ago

He writes this: "An unexpected error occurred, probably due to a bug in Potlatch 2. Do you want to retry? (The server said: Precondition failed: Cannot create way: data is invalid.)"

My job so I can not upload. :(

Josm over 7 years ago

Már észrevettem. :) JOSM-el a nagyobb munkákat szoktam elvégezni. :D

Josm over 7 years ago

Eddig mivel szerkesztettél?

Tárhely almost 8 years ago

Kérem töröljék a reklámot, mert spamnek minősül. Ha nem segíteni nem akarnak a projektben, akkor legalább ne hátráltassanak. Köszönöm.

Hiányzó Települések over 8 years ago

Frankó. :) Mostanság sok de majd ha több időm lesz, lehet. Láttam ott még pár dolgot a tárhelyeden. Amúgy gondolkodom én is valami menetrendes dologban. Sok időbe telne az ötletem megvalósítása, viszont nagyon megérné szerintem.

mai fordítgatás over 8 years ago

Én nem találtam egyenlőre semmi kivetni valót. Ha van rá lehetőség, akkor a leírásban egy pár szavas vastagbetűs nevet adj meg, ahogy a szerkesztéseimnél is láthatod. Szerintem hasznos, mert valamit két szóval is le lehet írni, és így nem kell átbogarászni egy hosszabb leírást.